Golfin triplamestariksi Urpo Nevalainen

5.9.2023

Upea sää ja hyvä määrä pelaajia tekivät tämän vuoden Mestiksestä suuren menestyksen.

Tämän vuoden Sunilan Sisun Mestis pelattiin lauantaina 26. elokuuta Kymen Golfin kentällä Kotkassa. Kenttä oli viritetty tapahtumaa varten huippu kuntoon ja greenit olivat erityisen nopeita ja vaikeita. Tämä sai monet kokeneetkin pelaajat vaikeuksiin, mutta tarjosi hyville puttaajille tilaisuuden loistaa.

Tämän vuoden Sunilan Sisun golfin reikäpeli- pistebogey- ja lyöntipeli mestaruudet menivät Urpo Nevalaiselle. Tupla voittoja on nähty aikaisemminkin mutta triplamestaruus on harvinaista herkkua. Reikäpelin Upi Nevalainen oli jo varmistanut aikaisemmin ylivoimaisella tavalla. Sama laulu jatkui lauantaina 26.8 pelatuissa juhlavuoden Mestiksissä. Kilpalijoiden joukossa  oli runsaasti entisiä mestareita  kuten Antti Luukkonen, Tapio Gullsten,Jari Härkönen ja Pertti  Honkala. muutamia mainitakseni, Entisistä reikäpelimestareista paikallla olivat Marko Montonen ja Sami Tervo. Muita golftaitureita paikalla oli Petteri Ampuja, Mika Vikman, Pauli Peltola, Pekka Taavitsainen ja Mestiksen ensikertalaiset Bengt Hjelt ja Urpo Nevalinen.

Vuonna 2003 pelatussa ensimmäisessä Mestiksessä mestariksi pelasi kunniapuheenjohtja Lasse Mustonen. Lasse ei ollut haastamassa tänä vuonna, mutta lupasi ensivuonna tulla taas näyttämään palkintokaapinpaikkaa. (Sitä odotellessa)

HUOM! Jos luet tätä juttua muista että, sinäkin voit olla osa Sunilan Sisua ja sen hyvähenkistä golfporukkaa, lue liittymisohjeet ja tule mukaan viihtymään yhdessä. Liity jäseneksi