Helmikuun 2020 infopaketti seuran toiminnasta!

19.2.2020


Tärkeää tietoa, muistutuksia sekä yleistä ohjeistusta niin seuran uusille, vanhoille kuin tulevillekin jäsenille.

Tervehdys Sisulainen!


Kuntoiluvuosi 2020 on edennyt jo hyvän matkaa, ja uusi vuosi on tuonut seuraan sekä Pirtin käyttäjiksi paljon myös uusia jäseniä. Siksi onkin syytä muistutella niin uusia kuin vanhoja jäseniäkin niistä mahdollisuuksista, eduista, vastuista ja velvoitteista, joita Sunilan Sisun jäsenyys tuo mukanaan.

Seuran jäsen- ja Pirttimaksut on lähetetty tammi-helmikuun aikana kaikille vanhoille ja siihen mennessä seuraan liittyneille jäsenille. Mikäli et ole saanut omaasi tai yhteystietoihisi on tullut muutoksia, ilmoitathan siitä osoitteeseen: toimisto@sunilansisu.fi

Myöhemmin seuraan liittyville lähetetään molemmat laskut samalla kertaa sen jälkeen, kun jäsenhakemus on käsitelty.

Mikäli maksuja ei ole maksettu laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä, kulkuoikeus Pirtille suljetaan!

Pirtti on kuntoilijoiden vapaassa käytössä päivittäin klo 05:00 – 23:00 välisen ajan, yöaikaan Pirtin käyttö on ehdottomasti kielletty!

Jokaisen Pirtille tulijan tulee kirjata itsensä järjestelmään saapuessaan!

Uusien kävijöiden tutustumiskäynnit ovat luvallisia, jopa toivottavia, mutta toistuva Pirtin käyttö edellyttää Sisun jäsenyyttä ja Pirttimaksun maksamista.

Pirtillä on ajoittain yksityistilaisuuksia, joiden vuoksi se on suljettuna kuntoilijoilta. Vuokraukset ovat merkittävä tulolähde seuralle ja osin niiden ansiosta jäsen- ja Pirttimaksut pystytään pitämään kohtuullisina. Toivomme siis tähän ymmärtämystä kaikilta käyttäjiltä.

Koska Pirtti on urheiluseuran vapaaehtoisvoimin ylläpitämä sali, eikä seuralla ole palkattua henkilökuntaa ja seura maksaa korvauksia ainoastaan Pirtin siivouksesta ja kiinteistönhoidosta, on toivottavaa, että jokainen Pirtin käyttäjä seuran jäsenenä huolehtii omalta osaltaan talon järjestyksestä ja siisteydestä ja mahdollistaa näin myös jälkeensä tuleville miellyttävän kuntoilukokemuksen!

Pirtin vuokraus

Pirtti on kokonaisuudessaan tai osittain vuokrattavissa erilaisiin kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Pirtillä onnistuvat helposti monen kokoiset tapahtumat pienistä kokouksista aina 120:n hengen juhlatilaisuuksiin asti. Voit tutustua tarkemmin Pirtin vuokrausehtoihin seuran kotisivuilla.

Tiedotus

Jäsenkirjeiden lisäksi seura jakaa reaaliaikaista informaatiota toiminnastaan ja myös tiedottaa jäsenistöään kotisivuillaan (www.sunilansisu.fi), seuran Facebook-sivuilla sekä Pirtin Infonäytöllä.

SEURAN JAOSTOT:

Kunto-jaosto

Kunto-jaosto vastaa Pirtin kuntoilumahdollisuuksien ylläpidosta ja mm. laitteiden ja välineistön kunnosta ja uusimisesta tarvittaessa. Samoin Pirtillä järjestettävät ohjatut jumpat kuuluvat kunto-jaoston vastuualueeseen.

Kunto-jaoston järjestäminä ohjattuina jumppina Pirtillä pyörivät tällä hetkellä keskiviikkoisin kello 19:00 Keppijumppa, jonka vetäjänä toimii Mika Lahtinen ja torstaisin kello 18:00 Jooga, jonka vetäjänä toimii Outi Aatsinki. Molempiin jumppiin voivat kaikki halukkaat tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumisia.

Lisäksi Pirtillä jatkuu kevään ajan keskiviikkoisin kello 17:30 Kotkas liikutaan yhes –projektin toteuttama Pilates, johon kaikki Sisulaiset voivat myös vapaasti osallistua.

Kunto-jaostolla ei ole nimettyä vastuuvetäjää, mutta kaikissa Pirtin kuntoilumahdollisuuksiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä kenen tahansa seuran hallituksen jäsenen puoleen. Yhteystiedot löytyvät seuran kotisivuilta.

Pöytätennis-jaosto

Jokainen Pirtillä kävijä on varmaankin ”törmännyt” innokkaisiin pingiksen pelaajiin, joiden määrä on koko ajan kasvussa. Sisun pöytätennis-jaostossa on aktiivisia kilpapöytätenniksen pelaajia, jotka osallistuvat kilpailuihin ja edustavat Sisua kahden joukkueen voimin Pöytätennisliiton sarjoissa, mutta koko ajan lisääntyvässä määrin myös harrastepelaajia, jotka pelailevat Pirtillä enemmän omaksi ilokseen ja kuntoilumielessä.

Pirtillä olevat pöydät ovat kaikkien vapaassa käytössä ja jaoston toimintaan pääsevät mukaan kaikki halukkaat seuramaksut maksaneet.

Tarkempaa tietoa jaoston toiminnasta saa jaoston yhteyshenkilöiltä Pertti Innaselta ja Kai Tammelalta. Yhteystiedot löytyvät seuran kotisivuilta.

Golf-jaosto

Jaoston toimintaideana on koota eri golfseuroja edustavia harrastajia yhteen Sisun lipun alle. Golf-jaosto on järjestänyt vuosittain vaihtelevan määrän tapahtumia jäsenilleen lähialueen eri kentillä, pääasiassa tietysti Mussalossa. Sisun golfjaoston toimintaan pääsee mukaan jokainen seuran jäsenmaksun maksanut. Kentille pääsyn edellytyksenä on kuitenkin Green Cardin suorittaminen ja jäsenyys jossain golfseurassa.

Golf-jaoston edellisen vetäjän jäätyä sivuun tehtävästään, kaipailee jaosto nyt uutta aktiivista vetäjää/vetäjäryhmää kokoamaan joukkoja ja huolehtimaan tapahtumien koordinoinnista ja järjestelyistä yhdessä jaoston jäsenten kanssa.

Jaoston vt.-vetäjänä toimii Marko Montonen, kunnes uusi henkilö/henkilöt saadaan nimettyä tehtäväänsä.

Golf-jaosto järjestää piakkoin yhteisen tilaisuuden Pirtillä, missä tulevan kauden toimintaa käydään läpi. Tilaisuudesta tulee vielä erillinen kutsu kaikille golfjaostoon kuuluville.

Soutu-jaosto

Soutu-jaoston toiminnan pääpaikka on seuran venevaja, joka sijaitsee Sunilan tehtaan kainalossa Pyötisessä. Vajalta löytyy monenlaista venekalustoa, ns. olympialuokkien kilpayksiköitä ja kaksikoita sekä enemmän kuntoilukäyttöön soveltuvia harjoitusyksiköitä ja ns. sisähankanelosvene.

Tänä keväänä vajalle saadaan uusi erityisesti kuntoilukäyttöön soveltuva vene, jota voi soutaa niin yksikkönä, kuin kaksikkonakin. Venevajan kaikki veneet ovat liikkuvapenkkisiä ja niitä soudetaan pitkillä kilpaveneiden airoilla, mikä tekee soutukokemuksesta aivan erilaisen, kuin mihin useimmat ovat tottuneet.

Seuran hallitus on lisäksi linjannut, että jos kiinnostusta vesiurheiluun ilmenee laajemminkin, on seura valmiina hankkimaan kesän tullen ja vesien lämmetessä vajalle myös kajakin ja suppilautoja.

Soutu-jaoston toimintaan voi osallistua jokainen seuran jäsenmaksun maksanut ja lisäksi Sisulaisilla on mahdollisuus osallistua seuran venevajan naapurissa majaansa pitäjän Soututeam Albatrossin kirkkoveneharjoituksiin.

Tulevan soutukauden harjoitusmahdollisuuksista ilmoitellaan tarkemmin kevään edetessä.

Soutu-jaoston kuulumisista ja soutumahdollisuuksista voi kysellä lisää Kim Merivirralta ja Marko Oksaselta. Yhteystiedot löytyvät seuran kotisivuilta.