Kotkan Opiston väkeä liikkumaan Pirtille!

2.9.2018


Kotkan Opiston jumpparyhmiä vierailee Pirtillä muutamana iltana viikossa.

Kotkan kaupungin surkea salitilanne on johtanut siihen, että Hakalan koulun päiväkäytön lisäksi myös Kotkan Opisto on anonut Sisulta mahdollisuutta Pirtin salien käyttöön.

Kyse on kahdesta vuorosta isossa salissa viikoittain sekä yhdestä vuorosta yläkerran painisalissa.

– Pirtti halutaan pitää ensisijaisesti jäsenistön kuntoilupaikkana, mutta varsinkin isossa salissa on sen verran runsaasti vapaita aikoja, että katsoimme voivamme vuokrata muutaman tunnin viikossa ulkopuolisille käyttäjille, toteaa Sunilan Sisu ry:n puheenjohtaja Marko Montonen.

– Täytyy myös muistaa, että se on hyvinkin merkittävä vuokratulo, jota tällainen toiminta seuralle tuo. Kyseinen tulo tasoittaa mukavasti viimeisen vuoden aikana laitehankinnoista ja talon kunnostustoimista syntyneitä kuluja.

Kotkan Opiston käytön näkyvin vaikutus tulee näkymään parkkipaikoilla, joita ei Pirtin alueella ole liiemmälti, mutta esimerkiksi kuntosalin puolelle ei asialla ole mitään vaikutusta.

Tähän pienimuotoiseen haasteeseen seura toivookin jäsenistöltä ymmärrystä ja joustoa, sillä vuokraustoiminnan kokonaisvaikutus on kuitenkin vahvasti plusmerkkinen.
 

Kotkan Opiston vuorot Pirtillä maanantaista (3.9.) alkaen:
 

  • maanantaisin klo 17:30 19:30 (iso sali)
     
  • tiistaisin klo 17:5021:00 (yläkerran painisali)
     
  • torstaisin klo 16:3018:00 (iso sali)