Pirtille uusia laitteita ja vanha painisali takaisin urheilukäyttöön!

27.3.2018

Moottoroimaton juoksumatto on monipuolinen ja tehokas harjoitusväline.
Moottoroimaton juoksumatto on monipuolinen ja tehokas harjoitusväline.
Laitteita jokaiseen tarpeeseen.
Laitteita jokaiseen tarpeeseen.
Uusia käsipainoja ja kahvakuulia.
Uusia käsipainoja ja kahvakuulia.
Painisalin tatami kutsuu kokeilemaan pientä vääntöä.
Painisalin tatami kutsuu kokeilemaan pientä vääntöä.

Sisu on päivittänyt Pirtin laitekantaa useammilla uusilla laitteilla. Samalla yläkerran vanha painisali on palautettu takaisin urheilukäyttöön vuosikymmenten tauon jälkeen.

Pirtin laitteista vanha reisipenkkiyhdistelmälaite päivitettiin uuteen. Lisäksi hankittiin jalkojen lähentäjä-loitontajayhdistelmälaite sekä rintalihas-yläselkälaite.

Suurta kiinnostusta jo ensimmäisinä päivinä on herättänyt uusi moottoroimaton juoksumatto, joka tarjoaa mahdollisuuden lukuisiin erilaisiin harjoitusvariaatioihin.

Näyttämön puolelle hankittiin samalla lisää käsipainoja ja kahvakuulia sekä uusi monitoimipenkki, samoin kuin muuta pienempää kuntoilutarviketta.

Lisäksi näyttämölle tullaan vielä asentamaan peilit ja vanha suosittu Monarkin kuntopyörä saa uuden korvaajan lähiviikkoina.

Varsin suurena uudistuksena pukuhuoneiden yläkerrassa sijaitseva vanha painisali on remontoitu ja palaa takaisin urheilukäyttöön vuosikymmenten tauon jälkeen.

Salin lattialle on jo asennettu tatami ja lisäksi saliin tullaan asentamaan nyrkkeilysäkki ja voimaköysi. Sali tarjoaa näin hyvän mahdollisuuden pienimuotoiseen kamppailulajiharjoitteluun samoin kuin mihin tahansa voimisteluun.

Sali sopii myös erillistilana loistavasti erilaisten omaa rauhaa vaativien harjoitusten, kuten vaikkapa joogan tai pilateksen toteutukseen.

Saliin mahtuu kerrallaan 10–15 jumppaajaa ja ilmalämpöpumpulla saadaan huolehdittua myös tarpeellisesta ilmanvaihdosta.

Joten nyt kaikki Sisulaiset tutustumaan Pirtin uuteen tarjontaan ja laittamaan kroppaa kuntoon ennen kesäkelejä – kutsu myös ystäväsi mukaan tutustumiskäynnille!