Uutisia

Sisun pöytätennisjaosto on lauantaina 9.7.2022 pitämässään kokouksessa valinnut pöytätennisjaoston uudeksi puheenjohtajaksi Ville Husun.
Seuramme kunniajäsen ja monivuotinen seura-aktiivi Unto Oksanen saa tällä päivämäärällä täyteen 80 vuoden kunnioitettavan iän.
Vielä 20 vuotta sitten Kotkassa sijaitseva Sunilan Pirtti oli irvistelevä röttelö, joka oli jo käytännössä purkua vailla. Urheiluseura kunnosti rakennuksen ja nyt se on kaunotar, joka huokuu arvokkuutta.
Sisun pöytätenniksen ykkösjoukkue varmisti nousunsa huhtikuun alussa Koskella pelatuissa EF-lohkojen ylemmän jatkosarjan otteluissa sijoittumalla toiseksi.
Seurantalo Sunilan Pirttiä on remontoitu Sunilan Sisu ry:n toimesta Kotkassa jo lähes 20 vuoden ajan. Huonoon kuntoon päässeen talon kunnostustyöt ovat nyt loppusuoralla.
Iikka Voutilainen uutena nimenä mukaan seuran hallitukseen, muilta osin vanha koostumus jatkaa. Mika Lahtinen ja Pertti Salminen seuran kunniajäseniksi.
Kymenlaakson liikuntatiloja koskeva sulku päättyy Etelä Suomen aluehallintoviraston päätöksellä 2.2. ja myös Pirtti palaa normaaliin aukioloon torstaista 3.2. lähtien.
Sunilan Sisu ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 9.2.2022 klo 19:00 Sunilan Pirtin kahviossa (os. Kuitukatu 4, 48900 Kotka). Kahvitarjoilu, Tervetuloa!
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Kymenlaakson liikunta- harrastus- ja virkistystiloja suljettavaksi 20.1. alkaen kahden viikon ajaksi. Näin ollen Pirtti on suljettuna 20.1.-2.2.2022 välisen ajan. Pysytään terveinä ja toivotaan, että saamme Pirtin takaisin kuntoilukäyttöön mahdollisimman pian.
Marraskuun alusta keskiviikon alkuilloissa pyörinyt kuntojumppa jää tauolle toistaiseksi, lisääntyneen koronakuormituksen ja sen myötä vähentyneen kävijämäärän takia. Jatkosta ilmoitellaan myöhemmin!
RSS ATOM