Uutisia

Sisun pöytätenniksen ykkösjoukkue varmisti nousunsa huhtikuun alussa Koskella pelatuissa EF-lohkojen ylemmän jatkosarjan otteluissa sijoittumalla toiseksi.
Seurantalo Sunilan Pirttiä on remontoitu Sunilan Sisu ry:n toimesta Kotkassa jo lähes 20 vuoden ajan. Huonoon kuntoon päässeen talon kunnostustyöt ovat nyt loppusuoralla.
Iikka Voutilainen uutena nimenä mukaan seuran hallitukseen, muilta osin vanha koostumus jatkaa. Mika Lahtinen ja Pertti Salminen seuran kunniajäseniksi.
Kymenlaakson liikuntatiloja koskeva sulku päättyy Etelä Suomen aluehallintoviraston päätöksellä 2.2. ja myös Pirtti palaa normaaliin aukioloon torstaista 3.2. lähtien.
Sunilan Sisu ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään keskiviikkona 9.2.2022 klo 19:00 Sunilan Pirtin kahviossa (os. Kuitukatu 4, 48900 Kotka). Kahvitarjoilu, Tervetuloa!
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt Kymenlaakson liikunta- harrastus- ja virkistystiloja suljettavaksi 20.1. alkaen kahden viikon ajaksi. Näin ollen Pirtti on suljettuna 20.1.-2.2.2022 välisen ajan. Pysytään terveinä ja toivotaan, että saamme Pirtin takaisin kuntoilukäyttöön mahdollisimman pian.
Marraskuun alusta keskiviikon alkuilloissa pyörinyt kuntojumppa jää tauolle toistaiseksi, lisääntyneen koronakuormituksen ja sen myötä vähentyneen kävijämäärän takia. Jatkosta ilmoitellaan myöhemmin!
Sunilan Sisun pöytätennis-jaosto osallistui kuuden miehen voimin Peräseinäjoella 16.–17. lokakuuta pelattuihin BC-luokan SM-kilpailuihin.
Keppijumppa alkaa taas kesätauon jälkeen keskiviikkona 15. syyskuuta kello 19:00.
Taas soudetaan! (16.5.2021)
Sisun soutuohjaaja Sari Mannersuo on aloittelijoiden ja muidenkin soudusta kiinnostuneiden käytettävissä torstaina 20.5. sekä lauantaina ja sunnuntaina 22.–23.5.2021.
RSS ATOM