Soutu

TERVETULOA SOUTU-JAOSTON SIVULLE!

 


Sunilan Sisu on Kymenlaakson ainoa olympialuokkien soutua harjoittava seura, joka jatkaa kunniakkaan Sunilan Soutajien viitoittamaa tietä.

Sunilan soudun historia menneiltä vuosikymmeniltä pitää sisällään lukuisia Suomen mestareita ja muita SM-mitalisteja unohtamatta tietenkään kirkkaimpana kruununa vuoden 1952 Helsingin Olympialaisten pronssimitalia perämiehettömässä nelosessa, joka oli samalla Suomen soudun ensimmäinen olympiamitali kautta aikojen.

Tänä päivänä soututoiminta painottuu kunto- sekä harrastesoutuun ja viimeiset maininnat kilpailuista löytyvät pääosin veteraanikisoista, mutta kalusto ja puitteet mahdollistavat toki edelleen myös täysipainoisen kilpasoudun harjoittelun.

 

Keväällä 2020 seuraan hankittiin uusi kahden soudettava kuntoiluvene, jonka myötä menneen kesän aikana soutuun saatiin mukaan useita kymmeniä uusia lajista kiinnostuneita.

 

 


Uutisia

"Soutajia tehdään talvella"

20.1.2023
Näin lausui aikoinaan Sisun legendaarinen soutuvalmentaja Ilkka "Ilu" Laasonen, ja kuinka oikeassa mies olikaan.

Vedet lämpenevät ja soutukausi alkaa!

19.5.2022
Kevät on venynyt pitkäksi, mutta nyt vihdoin vedet alkavat lämmitä ja soutukausi pääsee alkamaan. Tule sinäkin mukaan tutustumaan seuran perinteisimpään lajiin ja sen tarjoamiin kuntoilumahdollisuuksiin. Ota yhteys soutuvetäjä Sari Mannersuohon puh.044 545 0434 ja sovi omasta soututreenistäsi.

Uusi vene ja soutukesä 2020 jymymenestyksiä!

8.10.2020
Sisun soutu koki uuden heräämisen koronavuonna 2020. Rannassa oli ajoittain soutajia jonoksi asti.
RSS ATOM
Kuvassa Sisun ensimmäinen soutulaite vuodelta 1979. Sitä ennen käytössä oli Soutajien aikana vähän vastaava laite 1960-luvun versio.