Kultainen Maila

23.6.2022

Pelimuoto ja paikka ovat vapaat ainoana tavoitteena on pelata golfia mahdollisimman monen eri Sunilan Sisun jäsenen kanssa ja hankkia uusia jäseniä Sisun golfjaokseen. Voittaja on se kuka heinäkuun aikana pelaa useamman eri Sunila sisun jäsenen kanssa golfia ja samalla hankkii uusia jäseniä.

Kultainen Maila kilpailu

Pääpalkintona 100 €/ lahjakortti S-ryhmään ja kultainen Maila-palkinto

Pelimuoto ja paikka ovat vapaat ainoana tavoitteena on pelata golfia mahdollisimman monen eri Sunilan Sisun jäsenen kanssa ja hankkia uusia jäseniä Sisun golfjaokseen. Voittaja on se kuka heinäkuun aikana pelaa useamman eri Sunila sisun jäsenen kanssa golfia ja samalla hankkii uusia jäseniä. (uusijäsen = ei ole voimassa olevaa Sunilan Sisun jäsenyyttä) Entiset jäsenet ovat myös tervetulleita.

Jokainen pitää itse kirjaa pelistään, tulosseurannassa täytyy, olla jäsenten nimet keiden kanssa on pelannut, pelipäivämäärä ja pelattu kenttä.  Pisteet jaetaan seuraavasti 1 piste/sisun jäsen.

Tuplapisteet siltä kierrokselta, jolta saat pelikaverisi liittymään sisun jäseneksi, jäsenhakemus täytyy olla jätetty heinäkuun aikana. Esim. sinulla on lähdössä kaksi sisun jäsentä ja kolmas pelaaja liittyy heinäkuun aikana jäseneksi, saat kierrokselta 6 pistettä tuplat kahdesta jo jäsenestä sekä tuplat uudesta jäsenestä.

Jäsenhakemuksen voit tehdä osoitteessa: https://sunilansisu.fi kohdassa liity jäseneksemme

Kilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun palauttaa oman tulosseurannan viimeistään 6.8. Sisun Mestiksissä kilpailu toimistoon ennen kilpailukierrokselle lähtöä. Tuloksen voi toimittaa aikaisemminkin tervosam@gmail.com sähköpostiin.

Kilpailun tulokset julkaistaan Sisun Mestiksessä 6.8.2022