Golf

TERVETULOA GOLF-JAOSTON SIVULLE!


Sisun golf-jaosto perustettiin vuonna 2003 aktiivisten sisulaisten golfareiden tarpeisiin. Jaoston jäsenet koostuvat samanhenkisistä eri seurojen golfareista, ja mukana on niin miehiä kuin naisiakin.

Jäsenistö ottaa osaa Kymen Golf-puulaakisarjaan sekä muihin kilpailuihin. Lisäksi pelaamme omia kisoja muun muassa reikäpelimestaruus, Sisun mestaruus sekä erilaisia tapahtumia yms.
Teemme tarpeen mukaan pelimatkoja jäsenistön kanssa kotimaan kentille ja ulkomaille omakustannushinnoin, käyttäen jäsenistön kontakteja sekä asiantuntemusta.

 ”Pelataan reilusti ja tosissaan, mutta pidetään mielessä, että golf on vain peliä mutta reilu kilpailuvietti kuuluu asiaan.”

Reikäpeli 2022

Pelitapa:  tasoituksellinen lyöntipeli.

Pelikaavio laaditaan seuraavasti

  • Tasoitusjärjestyksessä – Pelaajat asetetaan kaavioon tasoitusjärjestyksessä niin, että pienimmän tasoituksen omaava pelaaja pelaa suurimman tasoituksen omaavaa pelaaja vastaan ensimmäisellä kierroksella, toiseksi pienin toiseksi suurinta vastaan, jne.

  • Sijoittamalla – Siinä tapauksessa että ei tule tasapareja,  korkein tasoitus ja pienin tasoitus pelaavat 1. kierroksen ja voittaja saa vastaansa puolustavan mestarin Jari Härkösen jos mukana, mikäli jari ei ole mukana, sijoitettuna pelaajana on pienin tasoitus ja 1. kierroksen pelaavat korkein tasoitus ja toiseksi pienin tasoitus.

Reikäpeliin allaolevalla lomakkeella, Ilmoittatuminen viimeistään 16.5.2022 klo 00.01 mennessä.

Nimi julkaistaa kotisivuilla pelikaaviossa ja puhelinumerosi ilmoitetaan muille pelaajille peliajan sopimistavarten. 

Pelit pelataa Kymen Golfin kentällä, Niinilahdentie 2, 48310 Kotka.

 

 

Reikäpeli 2022 ilmoittautuminen

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ajankohtaista

Touriin ilmoittautui kuusi innokasta golffaria. Pelaamme RAE Golf kenta perjantaina ja sunnuntaina lauantaina suuntamme legendaariselle Niitväljan kentälle.
Sunilan Sisun hallitus on kokouksessaan 9.2.2022 nimittänyt Sami Tervo golfjaoksen vetäjäksi.
Kauden 2022 toimintasuunnitelmassa tekemistä ja tapahtumien järjestämistä innostaa optimismi koronapandemian rajoitusten asteittaisesta poistumisesta.